Veronique Schillert

Veronique Schillert

Juridisch secretaresse

Een goede samenwerking zorgt voor de juiste basis

Na haar studie is Veronique gaan werken op een middelgroot advocatenkantoor in West-Brabant. Na hier 5 jaar te hebben gewerkt, heeft ze op 1 augustus 2016 de overstap gemaakt naar Gimbrère Advocaten. Veronique werkt als secretaresse ter ondersteuning van de civiele praktijk. Ze is blij met de overstap die zij heeft gemaakt. Bij Gimbrère Advocaten is een goede balans tussen hard werken en ontspanning, waardoor Veronique zich hier helemaal thuis voelt.

Door haar vrolijke karakter en het initiatief dat zij neemt, is ze een gewaardeerde collega op het secretariaat. Het werk van Veronique is te typeren als zorgvuldig, gestructureerd en netjes. Ze bezit de juiste eigenschappen om de advocaten te ondersteunen. Veronique houdt de termijnen en deadlines zorgvuldig in de gaten en bewaakt de orde en structuur in de dossiers. De afwisseling tussen de ondersteuning van advocaten en het klantcontact maken het werken bij Gimbrère uitdagend. Voorkomend en vriendelijk behandelt zij vragen en verzoeken van klanten, maar ook moeilijke telefoongesprekken en vragen gaat zij niet uit de weg.

Haar vrije tijd besteedt Veronique graag aan vrienden en familie. Daarnaast sport en winkelt zij graag en bezoekt zij regelmatig concerten.