Ellen de Feijter

Ellen de Feijter

Advocaat

Het belang van de cliënt staat voorop

Begin 2016 is Ellen het team van Gimbrère Advocaten komen versterken. Ellen houdt zich met name bezig met de behandeling van (internationale) strafzaken. Daar vallen allerlei soorten zaken onder: van geweldsdelicten tot verkeersdelicten en van drugszaken tot milieuzaken.

Voordat Ellen de overstap naar de advocatuur maakte was zij vijf jaar lang als docent verbonden aan de Universiteit van Tilburg waar zij (internationaal) strafrecht en strafprocesrecht doceerde in alle fasen van de rechtenstudie. Daarnaast verrichtte ze ook onderzoek binnen deze rechtsgebieden. Omdat de dynamiek en veelzijdigheid van de praktijk haar aantrokken, verliet zij in 2013 de wetenschap en startte als advocaat in Breda.

Haar jarenlange ervaring zorgt ervoor dat Ellen een zaak juridisch goed kan doorgronden. Als advocaat in strafzaken vindt zij het bovendien belangrijk om altijd te blijven kijken naar de belangen van haar cliënten. Door die voorop te stellen kan ze écht iets voor hen betekenen. Daarbij is het bovendien van belang om niet uit het oog te verliezen dat er altijd twee kanten aan een (straf)zaak zitten.

Lidmaatschappen:

De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten

De Jonge Balie Breda-Middelburg

Specialisaties

  • Misdrijven & Overtredingen
  • Internationaal recht
  • Strafrecht
  • Internationale kinderontvoering

Blog/Publicatie